Utilaje pentru Industria Textila

2016 Interviu<br> Masini de Cusut Agerpres

Cum să aduci performanța în industria ta? Aceasta este întrebarea cu care a plecat la drum antreprenorul Tudor Chirilă în 2008, când a creat Senior Tex, unul dintre cei mai puternici importatori de tehnologie și utilaje pentru industria textilă din România.

După ce a urmat studii de specialitate în textile și apoi și-a completat CV-ul cu o diplomă în management, Tudor Chirilă a urcat rapid în ierarhia industriei, ocupând pe rând posturi de inginer de producție și apoi director la doi mari jucători din piață. Astfel, a putut remarca două aspecte de importanță critică pentru afacerea pe care a pornit-o în 2008: în primul rând, problemele tehnologice existente la nivelul industriei textile (utilaje învechite, defecțiuni repetate cu impact negativ asupra productivității și performanțe scăzute în raport cu piața externă); în al doilea rând, necesitatea de a umple vidul existent la nivelul furnizorilor de soluții tehnologice destinate fabricilor de confectii textile din Romania si nu numai.

SURSA : http://www.agerpres.ro/ots/2016/02/29/performanta-creeaza-performanta-un-exemplu-din-industria-textila-romaneasca-15-57-47

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X